Vinder af Esportligaen efterårssæson

Espergærde Esport gjorde rent bord💪

I går søndag blev finaledagen i DGI-ligaens Efterårsturnering i Fortnite afviklet. Espergærde eSport var repræsenteret af 7 hold i A-Slutspillet og 2 hold i B-slutspillet, og inden dagens kampe, lå flere hold, på tværs af landets mange foreninger, til i kampen om den eftertragtede første plads.

// B-SLUTSPILLET //
I B-slutspillet sluttede begge Espergærde hold med 27 point efter en fantastisk slut spurt af BruceGaming og hans makker. Med 27 point betød det, at holdet endte på 13. pladsen, en plads foran Arfritzemeier x PhillyBazooka i den endelige stilling.

// A-SLUTSPILLET //
I A-slutspillet var 3 af de resterende 7 Espergærde hold med i kampen om at vinde efterårets turnering. I løbet af kampdagen trak KrisK x Mexi af fra de andre, da de leverede dagens magt demonstration. Hele 3 Victory Royales blev det til og dermed sikrede de sig sejren på kampdagen, men vigtigst af alt, de point de skulle bruge for, at sikre sig point nok til at vinde hele turneringen. Men Espergærdes dominans sluttede ikke her, for både CPT x Slowk3y (sidste sæsons mestre), samt Qtr1x og JOOP sluttede henholdsvis som nr. 2 og 3. med 49 point hver. Stort high five ✋ skal også gå til niller x Marximuzz, som efter bedste evne kæmpede sig igennem A Slutspillet i deres første turnering. De to gutter sluttede som nr. 42 ude af 48 hold med 8 point. Sidst men ikke mindst, så sikrede Mormor x Stoy sig en 8 plads, mens Hunterfox x Fr0ze endte på 17 pladsen med Switzer x K3YLOCK i hælene på en flot 26. plads.

// TAK FOR I ÅR //
Endnu engang skal der gå et stort tak til Esportligaen for at afholde endnu en fed Fortnite turnering. Kudoz smides også i retning af alle de forældre der kom forbi og skabte en god stemning under kampene, og vi smider også en thumps up 👍 til alle de øvrige 90 hold, som deltog i efterårets turnering. Vi ses til januar.

⚠️Bliv medlem⚠️
Vil du gerne være en del af Espergærde eSport, så kan du læse mere om vores mange esport hold, både fysisk i Espergærde, men også online, via nedenstående link 👇
https://esp-esport.dk/bliv-medlem/