Vinder af A & B – Slutspil i Fortnite!

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG….? DET VAR DEM FRA ESP AF!

Vi er utroligt stolte og glade for at kunne meddele, at Espergærde eSport vandt DGI Ligaen Forår i Fortnite i både A og B Slutspillet i går. Det var en dag fyldt med spænding, glæde og masser af Fortnite. (Læs mere om resultaterne her)

Det var fantastisk at se så mange børn og forældre samlet omkring klubben og støtte op om vores dygtige hold. Vi vil gerne takke alle for en fantastisk dag med masser af sjov og hygge, og ikke mindst for at bakke op om vores klub.

Espergærde eSport har længe været en klub, der har forsøgt at samle børn og unge med deres forældre omkring esport og skabe en positiv og engageret atmosfære. Vi har tidligere vundet DM i Esport, og vi glæder os til den kommende udfordring, hvor drengene (og pige) igen skal til DM i Esport i Herning den 26.-28. maj.

Vi vil gerne takke alle vores medlemmer og trænere for deres dedikation og hårde arbejde, der har gjort det muligt for os at opnå disse flotte resultater. Espergærde eSport viser, at esport kan være en positiv og sjov aktivitet, der samler børn og unge om en fælles interesse.

Vi ser frem til fortsat at udvikle vores klub og skabe gode oplevelser og resultater for vores medlemmer. Tak fordi I er en del af Espergærde eSport.