Udvidelse i Espergærde eSport! Ekstra lokale på vej!

Kære eSports-entusiaster,

Det er med enorm glæde og stolthed, at vi i Espergærde eSport nu kan løfte sløret for en spændende nyhed: Vi udvider vores faciliteter med et helt nyt lokale! Den voksende efterspørgsel efter eSports-undervisning og træningsmuligheder i Espergærde har virkelig taget os med storm, og vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed over for den overvældende opbakning, vi har modtaget fra jer alle.

Dette nye lokale bliver en fantastisk tilføjelse til vores nuværende setup og kommer til at befinde sig i samme bygning som vores eksisterende sted. Denne udvidelse vil gøre det muligt for os at køre flere træningssessioner for flere hold på én gang, hvilket vil give os endnu flere muligheder for at styrke vores eSports-fællesskab.

Men dette lokale bliver ikke bare endnu et træningsrum. Vi har gået all in for at sikre, at det bliver noget helt særligt. I dette lokale finder I kraftfulde 4070 grafikkort, i-7 processorer og en ophængt 240 Hz skærm, som kan justeres efter jeres præferencer takket være den fleksible arm, den er monteret på.

Men det er ikke alt – dette lokale vil også være udstyret med en dedikeret lydboks, der er skabt til content creation, streaming og coaching. Vi ønsker at skabe et kreativt miljø, hvor I kan udtrykke jer og udvikle jeres eSports-færdigheder på nye måder.

Vi må dog bede om jeres tålmodighed, da dette nye lokale stadig er ved at blive færdigbygget af vores fantastiske frivillige. Når det står færdigt, vil det primært blive brugt af vores 5v5 hold (da det er udstyret med en lang bordplade med 5 computere), med det formål at styrke fællesskabet i spil som Valorant, League of Legends og CS:GO.

Lokalet vil også blive udnyttet til bootcamps og en lang række spændende arrangementer. Da vi nu har to separate lokaler, åbner det op for utallige muligheder. Vi kan for eksempel have to hold, der træner mod hinanden på samme tid, hver i deres eget lokale, for derefter at samles foran storskærmen og lære af hinandens fejl og triumfer.

Dette er uden tvivl en ægte revolution for Espergærde eSport, og ikke kun for vores 5v5 hold. Det vil også styrke vores Nybegynder- og Fortnite-hold, da vi nu har plads til at åbne endnu flere hold i vores store undervisningslokale med hele 12 computere.

Vi er fyldt med spænding og begejstring for fremtiden, og vi ser virkelig frem til at dele denne milepæl med jer alle. Vi vil snart annoncere en reception, hvor I alle er velkomne til at komme og udforske det nye lokale, få et glimt af dets potentiale og måske endda prøve nogle af de nye udstyrsmuligheder. Vi vil holde jer opdaterede med en dato inden længe.

Vi kan ikke vente med at se, hvordan dette nye lokale vil bidrage til at forme fremtiden for Espergærde eSport. Sammen vil vi fortsætte med at dyrke passionen for eSports og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Med sportslige hilsner,

Espergærde eSport