Informationsmødet den 16. August

Først og fremmest tusinde til alle der mødte op sidste mandag. Det var så fedt at se et bredt flertal af mennesker støtte op om projektet. Vores skønne fotograf Anton Fritzbøger talte hele 57 personer til mødet!
Derudover tusinde tak til Mikkel fra DGI Nordsjælland for at støtte dette projekt.
For at opsummere hvad der skete på mødet, fik vi en masse frivillige hænder der havde lyst til at hjælpe med at stable foreningen på benene. Vi fik både CSGO og Fortnite trænere. Vi kan dog altid bruge flere frivillige hænder, så hvis du sidder derude og vil give en hånd i foreningen må du meget gerne kontakte os her.
Vi holder snart et møde med alle trænerne og sender dem på et DGI træner kursus, så selvom du ikke er verdens bedste til et spil, kan du godt være træner.

Derudover fik vi gennemgået og forklaret vores forskellige medlemstyper, så hvis nogle er i tvivl om dem kontakt os gerne. Status på foreningen lige nu er vi venter og søger midler til indkøb af computere og så snart vi har computere starter vi op.

Lige pt er der 34 personer på ventelisten og tilmeldningerne bliver ved med at komme ind. Så hvis du ønsker at du eller dit barn skal starte, så gå ind og tilmeld jer, så kontakter vi jer når vi ved mere angående træningstider osv.