Om Espergærde eSport

Espergærde eSport er en eSports forening der hører til i Espergærde. Foreningen går også under forkortelsen “ESP Esport”. Dette skyldes primært at der på vores “Online pro” hold er udenlandske spillere der har valgt at støtte foreningen og spille på vores bedste hold.

Foreningen er startet i november 2020 og Flyttede ind i lokalerne i oktober 2021 på Espergærde bibliotek 
Foreningen blev startet eftersom der virkelig manglede en eSport forening i Espergærde og omegn.  

Magnus Møller - Bestyrelsesformand

Mit Navn er Magnus Møller. Jeg er 20 år og opvokset i Espergærde. Jeg har valgt at starte denne eSport forening i Espergærde eftersom der mangler en eSportsforening i nærområdet der kan skabe trygge rammer for alle de børn og unge der sidder og spiller computer i nærområdet. Samt forbedre dem til det spil de bruger ufattelig mange timer på at selvtræne. Jeg har selv spillet på Semi-Professionelt niveau i League of Legends. Dette har jeg gjort i snart 4 år og gør stadig.
eSport er noget der har fyldt rigtigt meget i mit liv. Da jeg var yngre ville jeg havde ønsket der var en eSport klub, så man kunne gå til eSport - ligesom man går til fodbold eller andet. Til dagligt er jeg vikar på de 4 skoler i eSpergærde, hvilket gør det muligt for mig at bruge utrolig meget tid på denne forening. Derudover er jeg omgivet af fantastiske børn og unge i Espergærde som jeg håber at se i denne eSport forening.

Referat af Generalforsamling

Tryk her


Næste generalforsamling er: TBA

 

Med venlig hilsen
bestyrelsen