Nyheder

Nyheder

Magnus Vandt desværre ikke prisen som “Årets eSportstræner”, men havde en fantastisk dag i Vejle, hvor han både fik og gav inspiration til de andre på træner mødet. Tillykke til Faaborg som vandt.

❗Oplev & prøv CSGO i Espergærde eSport❗
12. November står den på fuld CSGO Dag i Espergærde eSport, vi skal spille CSGO en hel dag og der vil være mulighed for at se med live, både i lokalet, men også online.

Derudover er der mulighed for at;
Møde vores CSGO Trænere, formand og streamer.
Man kan prøve at spille CSGO, Se vores lokale og se noget god CSGO.
Samt møde vores spillere på CSGO Main & Junior.

Programmet er:
10:00 Juniorholdet spiller officiel kamp i DGI ligaen.
12:00 Juniorholdet spiller en showmatch imod Mainholdet.
13:00 Main holdet spiller officiel kamp i DGI ligaen.
16:00 Main holdet spiller show match mod et hemmeligt hold.

Vi håber alle børn, forældre og unge vil kigge forbi, det er gratis for alle og det bliver en super hyggelig dag!

Sæsonstart 
Espergærde eSport glæder sig til at åbne dørene for børnene igen den 15. August. 

Vi er i fuld gang med at ansætte nye trænere der kan stå for at undervise de mange nye og gamle unger. Der vil derfor i løbet af sommeren blive lavet om og opdateret i træningstiderne så vi kan få plads til flest mulige unge mennesker.

//Bestyrelsen 

Late Night Helsingør Bycenter – Den 3. Juni 17:00 – 21:00
Samtidig med at vi deltager i NEL – Nordsjællands Esport Lan, holder vi også et arrangement i bycenteret. 

Vi tager alle vores computere med og laver et fedt gaming – event med massere præmier, udfordringer og hygge. 
Ud over at vi selv står for en masse fede aktiviteter vil “Den Mandige Elg” Kigge forbi og spille med. Vi håber at se så mange medlemmer og potentielt nye medlemmer som muligt.

Ps: Hold øje med de socialemedier da der vil være konkurrencer med præmier.

CSGO Main 

Espergærde eSport er stolte af at præsentere vores CSGO Main Team der spiller med i den bedste danske DGI Liga, samt Powerligaen. 
Drengene er pt ubesejret halvvejs inde i sæsonen i Powerligaen og havde vundet deres gruppe i DGI Ligaen. De er selfølgelig ofte til at finde i lokalerne da det kræver meget træning for at kunne spille på dette niveau.
Husk at støtte dem på Twitch.tv/espesport når de spiller.

#LetsgoESP

NEL – Nordsjællands Esport Lan 
Espergærde eSport er stolte af at kunne invitere alle vores medlemmer med til NEL.

Nordsjællands Esport LAN Party er et arrangement, der blander alle de gode værdier og aktiviteter vi dyrker i eSportsforeningerne i Nordsjælland. Udover computerspillet som er i centrum, vil arrangementet have fokus på sund mad og fysiske aktiviteter såsom Jabii- og panna fodboldturnering. Der vil være turneringer inden for Fortnite, CS:GO og Valorant, samt masser tid til at spille computerspil sammen med vennerne og spillere fra andre foreninger.

Under hele arrangementet vil der være voksne tilstede, bl.a. fra DGI samt trænere og frivillige fra eSportsforeningerne.

Tryk her for at komme til eventsiden.

Vi vandt Esportligaen!
Over de sidste 7 uger har vores 8 af vores Fortnite spillere deltaget i DGI – Esportligaen. Slutspillet endte i søndags hvor alle vores 4 hold lå i toppen. 

Dagen bød på højt humør, tilskuere, kage og Faxe Kondi Champagne. Eftersom “Kris” og “Hede” Endte på en 1. plads og dermed vandt hele ligaen og sikrede endnu en pokal til Espergærde eSport!

Ud over en første plads fik endte de andre hold på en 3. Plads 5. Plads og 7. Plads
Dette var den første Liga vi var med i og bestemt en KÆMPE Succes.

Det var dog ikke kun vores Fortnite spillere der deltog i en liga. Vores CSGO Junior deltog også i Ligaen. De endte med at vinde b-slutspillet og sikrede dermed også en pokal til foreningen!

Næste liga starter i April og spillerne er allerede i fuld gang med at træne så de kan få endnu bedre oplevelser. Uanset resultat gælder det om at havde det sjovt. Tjek derfor gerne vores sociale medier ud så i kan følge med i stemningen. Klik her for at se stemningsvideoen

 

Holdsport bliver vores nye platform.
03/01-2022

Nye medlemmer:
Som nyt medlem skal du blot tilmelde dig under “Bliv medlem” på hjemmesiden, når dette er gjort kan du frit komme ned til en prøve træning den pågældende dag.

Eksisterende medlemmer:
Tjek jeres mail, der er kommet information angående holdsport

Passivt medlem:
Hvis man fortsat ønsker at støtte klubben som passivt medlem skal man blot tilmelde sig som normalt via hjemmesiden og man vil derefter være passivt medlem fra betalingsdato til og med 6 måneder frem.

Opstart 5. Jan 2022
12/12-2021

Vores første sæson i vores de nyopstartede lokaler ved Espergærde Bibliotek er nu ved at være afsluttet – og vi er så glade for hvordan det hele er gået, og for at i har været med!

Vi starter op igen onsdag den 5. Januar 2022.

Vi har stadigvæk ledige pladser på de fleste hold, og håber til foråret at kunne starte flere nye hold op.

Espergærde eSport deltagelse i Fortnite DGI Jule-cup
03/12-2021

Espergærde eSport invitere hermed alle fortnite medlemmer til turnering + arrangement den 19. December. Klik her for at Se vedhæftet PDF indbydelse. 

Trøjebestilling
20/11-2021

Gå til “Shop” for at købe vores Merchandise

Opslag vedrørende Informationsmødet den 16. August

31/08-2021
Først og fremmest tusinde til alle der mødte op sidste mandag. Det var så fedt at se et bredt flertal af mennesker støtte op om projektet. Vores skønne fotograf Anton Fritzbøger talte hele 57 personer til mødet!
Derudover tusinde tak til Mikkel fra DGI Nordsjælland for at støtte dette projekt.
For at opsummere hvad der skete på mødet, fik vi en masse frivillige hænder der havde lyst til at hjælpe med at stable foreningen på benene. Vi fik både CSGO og Fortnite trænere. Vi kan dog altid bruge flere frivillige hænder, så hvis du sidder derude og vil give en hånd i foreningen må du meget gerne kontakte os her.
Vi holder snart et møde med alle trænerne og sender dem på et DGI træner kursus, så selvom du ikke er verdens bedste til et spil, kan du godt være træner.

Derudover fik vi gennemgået og forklaret vores forskellige medlemstyper, så hvis nogle er i tvivl om dem kontakt os gerne. Status på foreningen lige nu er vi venter og søger midler til indkøb af computere og så snart vi har computere starter vi op.

Lige pt er der 34 personer på ventelisten og tilmeldningerne bliver ved med at komme ind. Så hvis du ønsker at du eller dit barn skal starte, så gå ind og tilmeld jer, så kontakter vi jer når vi ved mere angående træningstider osv.

– Espergærde eSport

INFORMATIONSMØDE ESPERGÆRDE ESPORT

15/07-2021
Ligesom i store dele af Nordsjælland har Espergærde endelig fået en esportsforening. I den forbindelse vil vi (Mikkel og Magnus) gerne invitere til et informationsmøde for Espergærde Esport. Mødet vil handle om de værdier foreningen bygger på, hvilke spil vi vil tilbyde samt de specifikke frivilligkræfter, som vi har brug for, at foreningen kan blive sund og bæredygtig.

Mødet vil foregå i Fællesrummet ved Espergærde Idrætsby d. 16. august 18.30-20.00. Adressen er Gymnasievej 2, 3060 Espergærde. Vi glæder os til at se jer!

– Espergærde eSport

Espergærde eSport i Helsingør dagblad

Søger træner og Afdelingsansvarlig til CSGO

14/02-2021
Espergærde eSport er kommet godt fra start.
Vi vokser rigtigt meget pt. Det betyder, at vi søger flere trænere, både til vores “Pro” hold og til vores standard teams. Man behøver ikke have erfaring med træning før, da vi kan sende jer på trænerkurser. Det vigtigste er blot, at du har lyst til at stå som forbillede for vores spillere og derfor har en professionel og seriøs tilgang til tingene.

Vi søger dertil også en manager, der kan stå for delvist at holde styr på CSGO afdelingen. Personen skal kunne sidde med til tryout, hjælpe med at vurdere niveau på nye spillere og meget mere.
Hvis dette lyder som noget for dig, så send en mail på ESP-eSport@outlook.dk eller skriv os en besked på nogle af vores sociale medier.

– Espergærde eSport

Søger træner og Afdelingsansvarlig til Fortnite

14/02-2021
Espergærde eSport har ingen fortnite hold endnu, og dette skyldes mangel på trænere.
Vi søger derfor trænere der kunne have lyst til at undervise børn og unge, der har lyst til at gå til fornite. Man behøver ikke have erfaring med træning før, da vi kan sende jer på trænerkurser.
Derudover søger vi også en manager der kan stå for det at holde styr på fortnite afdelingen. Dette gør vi da vores fortnite kendskab ikke er den største, og derfor har vi brug for en ekspert på området.

Hvis dette lyder som noget for dig så send en mail på ESP-eSport@outlook.dk eller skriv os en besked på nogle af vores sociale medier.

– Espergærde eSport

Søger Fortnite træner

25/01-2021
Espergærde eSport søger aktivt fortnite trænere der skal så for træning så snart lokalerne er klar. Jobbet vil være frivilligt og derfor ikke betalt. Der er ingen krav andet en en god indstilling, viden og fortnite og god arbejdsmoral! Lyder dette som noget for dig så send en ansøgning til: Esp-eSport@outlook.dk 

Holdsport bliver vores nye platform.
03/01-2022

Nye medlemmer:
Som nyt medlem skal du blot tilmelde dig under “Bliv medlem” på hjemmesiden, når dette er gjort kan du frit komme ned til en prøve træning den pågældende dag.

Eksisterende medlemmer:
Tjek jeres mail, der er kommet information angående holdsport

Passivt medlem:
Hvis man fortsat ønsker at støtte klubben som passivt medlem skal man blot tilmelde sig som normalt via hjemmesiden og man vil derefter være passivt medlem fra betalingsdato til og med 6 måneder frem.