Nordsjællands Esport Lan Party (NEL)

!! PRIS INDEN 24/03 ER KUN 150,- KR !!

Invitation til NEL #2 forår 2023, vi håber du vil med!
Espergærde eSport er med til at arrangere Nordsjællands bedste Gamerweekend, Nordsjællands Esport LAN Party (NEL) som er et gaming-festival arrangement af nordsjællandske esportsforeninger og HLParty, med støtte fra DGI Nordsjælland/Esport. På NEL blander vi alle de gode værdier og aktiviteter vi dyrker i esportsforeningerne heriblandt fokus på sund mad, fysiske aktiviteter, turneringer og selvfølgelig mulighed for at spille computerspil sammen med sine venner.

Turneringer
Til arrangementet afvikles turneringer i Fortnite, CS:GO, Valorant – og sikkert flere populære spil. Som deltager er det ikke obligatorisk at deltage i turneringerne. Du kan sagtens være deltager og spille computer sammen med vennerne! Og bare rolig, når dit hold ryger ud, bliver du ikke sendt hjem! Vi gamer og har underholdende side-aktiviteter både fredag, lørdag og søndag.

Hvis du har idéer til andre turneringer, så tag kontakt til din forening. Vi Er spændt på at høre nye forslag.

Overnatning
Der er mulighed for overnatning fredag/lørdag, lørdag/søndag, eller begge nætter. Det vil foregå i et klasseværelse sammen med foreningen du repræsenterer. Der vil min. være to frivillige til stede pr. forening ved overnatning, og under hele arrangementet vil der være voksne frivillige til stede fra din lokale forening.

Du kan også overnatte hjemme og komme tilbage næste morgen.

Måltider
Til arrangementet kan du bestille god, sund mad – sundere end pizza og shawarma! Din madbillet dækker morgenbrød m. pålæg til morgenmad, frokostsandwich og varm aftensmad:

Fredag: Frokost-sandwich og Varm aftensmad
Lørdag: Morgenbrød m. pålæg, frokost-sandwich og varm aftensmad.
Søndag: Morgenbrød m. pålæg

Det er ikke tilladt at indtage energidrikke under arrangementet.

Leje af Gaming-computer og -udstyr
Ved tilmelding vælger du om du leje et komplet gaming-udstyr fra én af arrangør-foreningerne. Begrænset antal, kontakt gerne din lokale forening herom inden tilmeldingen.

Aktivitetsprogram
Alle aktiviteter, også de fysiske aktiviteter, er frivillige – og kører parallelt med at gaming-området er åbent, sideløbende med turneringsprogrammet:

Hvem kan komme med?
Alle der er medlem i en forening kan deltage, MEN hvis du er medlem i Espergærde eSport og en af dine venner gerne vil med, så kontakt os fordi man må GERNE tage en ven med (ved køb af billet).
Så skynd dig at kontakt os hvis dig og din ven vil med, også selvom de ikke er medlem af Espergærde eSport.

Kontakt
Find din lokale arrangør-forening via https://esportklubber.dk/nel/#Tak.

Tilmelding og pris
Tilmeld dig til NEL på https://esportklubber.dk/nel