Gentagne Indbrud hos Espergærde Esport… Alt er væk

Med dyb beklagelse må vi hos Espergærde Esport meddele, at vores lokaler for anden gang på under en uge har været udsat for indbrud. Efter det første indbrud i torsdags, hvor værdifulde computere blev stjålet og ødelagt, vendte tyvene tilbage natten til tirsdag for at tage resten af vores udstyr.

Dette andet indbrud efterlader vores klub i en forfærdelig situation, hvor ikke kun vores materielle værdier er berørt, men også det fællesskab og den glæde vores medlemmer har i vores fælles passion for esport eftersom de ikke kan komme til esport i det kommende stykke tid. Vores lokaler er hærget, og det er med stor sorg vi ser konsekvenserne af disse meningsløse handlinger.

Vores bestyrelsesformand, Magnus Møller, har bekræftet, at alt nu er ødelagt eller stjålet. “Det er en nedtur at skulle informere forældre og medlemmer om, at de ikke kan deltage i esport i den kommende tid,” siger Møller. Han tilføjer dog med en ukuelig ånd, “Vi skal nok komme tilbage til fuld styrke så hurtigt som muligt.”

Det er hårdt lige nu…. rigtigt hårdt. Det et livsværk der bliver forsøgt ødelagt, på en nat. Endnu engang skal jeg ud og informere forældre og medlemmer om, at de ikke kan deltage i esport i den kommende tid,” siger Møller.

Magnus Møller, Bestyrelsesformand og Stifter af Espegærde Esport

Han tilføjer dog med en ukuelig ånd, “Vi skal nok komme tilbage til fuld styrke så hurtigt som muligt. Det her er IKKE slutningen på Espergærde Esport, det fællesskab vi har, kan ingen ødelægge.”

Espergærde Esport er en forening bygget på frivillighed og passion for esport, og det gør hændelsen ekstra smertefuld. Vi vil gerne takke vores medlemmer og deres familier for deres forståelse og støtte i denne vanskelige tid. Vi vil også gerne takke alt det dygtige personale på biblioteket og kommunen der giver os den fulde støtte, meget mere end man kunne håbe på.

Vi er fast besluttede på at overkomme denne prøvelse og fortsætte med at tilbyde et trygt og indbydende miljø for alle vores medlemmer. I den forbindelse vil vi arbejde hårdt på at sikre midler til erstatning af det stjålne udstyr og reparere skaderne på vores lokaler.

Til de ansvarlige for denne kriminelle handling vil vi sende en klar besked: Denne hændelse bryder ikke vores ånd. Espergærde Esport vil fortsætte med at vokse og være et sted, hvor børn og voksne kan udvikle deres færdigheder og nyde fællesskabet, det kan i ikke tage fra os!

På trods af hændelserne i nat kommer Magnus Møller også med en humoristisk, men klar besked til de kriminelle:

Næste gang i bryder ind, er det ikke vagter, kameraer, høje alarmer og sikrede pc’er i møder… næ… i møder en bjørn!, det er jeg sikker på vil skræmme alle tyve væk, hvis vi låner en Bjørn fra ZOO der, iført en Espergærde Esport trøje, kan passe og vogte lokalet i nattetimerne.

Magnus Møller, Bestyrelsesformand og Stifter af Espegærde Esport

Sidst, men ikke mindst, anmoder vi alle, der måtte have information om indbruddene, om at kontakte politiet. Din hjælp kan være afgørende for at bringe de skyldige for retten og hjælpe os med at komme videre.

Vi forsøger at holde vores medlemmer og samfundet løbende opdateret gennem vores sociale medier og hjemmeside.

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen,
Espergærde Esport