Træningsplan

Online Undervisning i Fortnite

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
16:00 - 18:00 Ingen træning Fortnite Niveau 2 Ingen træning Ingen træning Ingen træning
18:00 - 20:00 Fortnite Niveau 1 Fortnite Niveau 1 Åbner snart Åbner snart Ingen træning
16:45-18:45 Ingen træning Ingen træning Fortnite Elite Fortnite Elite Ingen træning

Nybegynder

Hvis du er helt ny til Fortnite er det her du starter. 

Hvis du er helt ny til Fortnite, er dette, hvor du skal starte.

En vigtig ting at bemærke her er dog, at vores nybegynderhold ikke kun fokuserer på Fortnite. Det betyder, at holdet er en kombination af Fortnite, Minecraft og Roblox.

Dette hold er derfor perfekt til dig, der ønsker at spille Fortnite, men også kan lide at spille Minecraft og Roblox indimellem.

Holdet her er derfor perfekt til dig som ønsker at spille Fortnite, men måske også nyder at spille Minecraft og Roblox i ny og næ. 

Niveau 2 (N2)

Niveau 2. Her begynder Fortnite-eventyret. På dette hold er fokus udelukkende på Fortnite. Her kan man lære grundlæggende spilforståelse og have mulighed for at blive bedre, MEN det er også det rette hold, hvis man blot er interesseret i at spille for sjov. Hvis man nyder en mere afslappet spillestil og sjove baner.

På dette hold forbereder vi jer også perfekt til vores næste niveau (N1).

Dette hold er beregnet til dem, der betegnes som “Let Øvet”.På dette hold klæder vi jer også perfekt på til vores næste Niveau (N1). 

Holdet her er tilegnet det man vil kalde “Let Øvet” 

Niveau 1 (N1)

På dette niveau er der fuld konkurrencementalitet. Man vil få undervisning i de mere konkurrencedygtige aspekter af spillet, have fokus på turneringer og hvordan man opnår “Elite”. Dette niveau er for dem, der er øvede. Dette hold kan man godt selv tilmelde sig, men det er ikke sikkert, man kan få en permanent plads.

Tilmelder man sig dette hold, vil man de første par træninger blive set på af træneren for at vurdere, om man har niveauet til N1. Har man ikke dette, foreslår vi, at man starter på N2.

Elite

Elite er det højeste niveau man kan opnå i Espergærde eSport. Dette er ikke et hold man selv kan tilmelde sig, men et hold hvor man bliver udvalgt til, i første omgang en “tryout”, og senere hen kan være heldig at blive tilbudt en plads.

I Modsætning til vores andre hold er der også en begrænsning på dette hold. Der findes nemlig kun 1 Elite hold.

Niveauopdelinger

NIVEAUOPDELINGER

ACADEMY
ELITE
JUNIOR ELITE
NIVEAU 1
NIVEAU 2
NIVEAU 3