Espergærde E-Sport

Competitive

Compeitive medlem er for dig der fokuserer på udvikling af eSport færdighederne. Du vil komme til at deltage i Liga’er, turneringer og træningskampe imod andre hold. Denne medlemstype kræver ikke et bestemt niveau, kun indstilling, ALLE kan derfor tilmelde sig uanset niveau*
Med dette medlemskab sammensætter vi hold af 5 personer på samme niveau og ambitioner.

For Fun

For Fun medlemskab er for dig der fokuserer på det sociale aspect af eSport. Der er flere pladser på “Fun” holdene end på competitive, dette betyder at det er nemmere at komme på et hold. Så hvis du ønsker at gå til eSport fordi du kan lide computer med dine venner, eller gerne vil få nye venner så er dette medlemskabet til dig! Holdene her vil ikke deltage i en Liga, man har dog mulighed for at skifte til Competitive hvis man senere finder ud af man vil spillere mere seriøst. 

Passiv

Som passiv medlem støtte du Espergærde eSport. Man kan både melde sig uanset om man er forælder til et barn der går til eSport, eller hvis man blot vil støtte foreningen. 

Online

Online medlem kan både være “Competitive” og “for fun”. Dette medlemskab er for dig der af den eller anden årsag ikke kan deltage fysisk i Træningerne 

Online Pro

Online Pro kan ikke tilmeldes. Dette medlemskab er for vores semi-Pro spillere. Med dette medlemskab er der ikke noget krav om at møde fysisk op, og der fokuseres istedet for på at lave de bedste hold i Danmark. Med dette medlemskab skal man være klar på 3-4 spilledage om ugen. 

Alle kan ansøge om dette medlemskab, men det er ikke sikkert man bliver optaget.

Bliv medlem

Lyder dette som noget for dig, så tøv ej! tilmeld dig.