Espergærde eSport x Copenhagen Flames

Om Copenhagen Flames

Copenhagen flames

”I Espergærde eSport er vi rigtigt stolte af at kunne indgå et samarbejde med en klub som Copenhagen Flames. Vi ser mange ligheder mellem Copenhagen Flames og Espergærde eSport og synes derfor det er det perfekte match. Copenhagen Flames har styr på sine værdier og holder trofast fast i dem ligesom os. Derudover fokusere de på at arbejde med talenter og har ressourcerne til at gøre dem professionelle. Den rejse Flames tager dem på minder endnu engang meget om os, hvor vi tager dem fra nybegynder, til amatør også talenter, så tager flames talenterne til semi-pro til pro. Vi ser derfor dette samarbejde som den perfekte ”bro” til børn og unge der ønsker at gå fra at være amatør/talent til at være Semi-pro/Pro. Ud over dette bringer Flames en masse professionalitet og kræfter som selv vi har brug for. Den ekspertise deres trænere og medarbejdere kommer med vil kun styre det samlede eSportstilbud til børn og unge i Espergærde eSport ”

Talentudvikling i Espergærde eSport

Copenhagen Flames har nogle af de bedste trænere i Danmark indenfor Fortnite. 
Det vil vi naturligvis gerne kunne tilbyde vores medlemmer også. Derfor kan vi nu meddele at der vil komme en “Specialtræning” for Talenterne i Espergærde eSport.
Træningen vil være 1 ekstra træningsdag om ugen fra 19-21, med vores egen træner “Lars” samt Copenhagen Flames Træner “XXX”