Event i Bycenteret uge 7

Mandag til fredag i vinterferien kan du komme forbi torvet på plan 1 i helsingør bycenter, og dyste i Valorant, Fortnite, Roblox, Minecraft og CSGO sammen med os fra Espergærde Esport. Alle er velkomne til at komme og spille med, så kig forbi til sjove oplevelser i vinterferien i Helsingør Bycenter.
PS: Der vil komme hemmelige gæster nogle af dagene, så hold dig opdateret på vores sociale medier og denne side..

Eventet finder sted alle hverdage 12-15

Tryk på dagen eller rul ned for at se hvem der kommer:
Mandag “FlowiS”
Tirsdag
“IsoliDD”
Onsdag
“Kjaerbye”
Torsdag
“BuNNy”
Fredag
“Triergaming”


Mandag den 13. Februar – Flowis (Fortnite)

Mandag i Uge 7 er vi så heldige at selveste “FlowiS” Kommer forbi bycenteret og spiller med de børn og unge der kigger forbi. Der vil være mulighed for at udfordre ham i 1v1 og hører mere om hvordan det er at være professionel Fortnite spiller.

Hvis man ikke kender “FlowiS” så læs med her:

Matias, bedre kendt som “FlowiS” er tidligere spiller for Copenhagen Flames pro afdeling, men har søgt nye veje fra December 2022. Han er kun 17 år, men har allerede tjent over 1,2 millioner danske kroner i præmiepulje. Hans bedste placering var 2nd plads i FNCS hvor han vandt svimlende 75.000$ (450.000 kr).


Tirsdag den 14. Februar – IsoliDD (Valorant)

Tirsdag er vi så heldige at vores helt egen “IsoliDD”
IsoliDD spiller Valorant for Espergærde eSports Main hold. Han har tidligere været med til at vinde Esportsligaen Valorant liga samt spillet med i et offline event i Aarhus, hvor man spillede den Nationale Finale i “Redbull Valorant Campus Clutch”. Vinderen af denne gik derfor videre til World Finals i Brasilien. Her var “IsoliDD” MVP og var med til at sikre en op 10 plads til VM I Valorant. Ud over dette ligger han lige pt. i top 30 i “Radiant” Som er den individuelle rangliste i Europa med flere millioner spillere!

Læs mere om vores tur til Brasilien her: Espergærde eSport vinder DM! og skal til VM, eller se vores video’er fra turen her: Youtube


Onsdag den 15. Februar – Markus “Kjaerbye” (CSGO)

Onsdag kommer “Kjaerbye” fra 12:30 – 14:30, her vil du som barn have mulighed for at spille imod ham, snakke med ham, lærer af ham og have en sjov dag. Som forældre har du mulighed for at stille spørgsmål til ham og hører om den rejse “Kajerbye” har været igennem for at blive pro. Ved du ikke hvem Markus “Kjaerbye” er? så læs med her:

Markus “Kjaerbye” Kjærbye er en dansk professionel Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) spiller, der er kendt for sin aggressive og selvsikre spilestil. Han blev født den 19. juni 1998 i Aarhus, Danmark, og begyndte at spille videospil i en ung alder.

“Kjaerbye” steg til berømmelse i 2016, da han skrev under med den danske organisation Astralis. Under hans tid med holdet etablerede han sig hurtigt som en af ​​verdens bedste unge spillere og var en nøglekomponent i Astralis’ succes. Han hjalp holdet med at vinde flere store mesterskaber, inklusiv ELEAGUE Major Atlanta 2017 og FACEIT London 2018 Major.

I 2017 blev “Kjaerbye” tildelt MVP af ECS Season 3 Finals, hvilket bekræftede hans position som en af ​​verdens bedste CS:GO-spillere. Han fortsatte med at triumfere for Astralis i de næste få år og hjalp holdet med at etablere sig som en af ​​de dominerende kræfter i CS:GO.

I 2020 foretog “Kjaerbye” en overraskende bevægelse og forlod Astralis for at tilslutte den tyske organisation North. På trods af ændringen fortsatte Kjaerbye med at præstere på et højt niveau og hjalp North med at sikre flere sejre i 2020 og 2021.

“Kjaerbye” er kendt for sin utrolige målsigtning og spilforståelse, hvilket har gjort ham til en fan-favorit blandt CS:GO-fans. Han har vist sig at være en konstant trussel på banen og en af ​​de mest talentfulde spillere i sin generation.

Man regner med at han har vundet omkring 4,5 Millioner kroner udelukkende i præmiepenge og er derfor i top 10 af højest vindende danskere i Esport!


Torsdag den 16. Februar – BuNNy (CSGO)

Torsdag i uge 7 kommer Sigurd “buNNy” forbi. Til dagligt spiller han fuldtid for Flames Ascent han er 19 år og jeg færdiggjorde min STX her sidste år hvorefter han fik et tilbud om at spille i Flames på fuldtid. Han er IGL (In-game leader) på holdet, hvilket vil sige at han sammen med sin træner står for rigtig meget af teorien og det der ligger bag ved alt spillet. Hvis du ønsker at hører mere om hvordan en lokal gut fra Espergærde er gået fra at færdigegøre gym – til nu at være fuldtid, så kom forbi i uge 7!

Derudover vil der Torsdag være mulighed for at snakke og møde flere af vores trænere og spillere.


Fredag den 17. Februar – Triergaming (Minecraft og roblox)

Vi er glade for at annoncere, at “TrierGaming” kommer til vores arrangement! Denne unikke mulighed giver dig mulighed for at møde din yndlings YouTuber, få autografer, snakke med dem og få et billede!

Med næsten 170.000 følgere på youtube er de blandt danmarks største!

Vigtig information:
Vi har åbnet fra 12-15, men “Triergaming” kommer først 15-16.
Når klokken slår 15:59 lukker vi køen og det vil derefter ikke være muligt at få et billede/autograf med Triergaming. Så kom i god tid, gerne før 15.
“Triergaming” Har lovet at de først går hjem når alle i køen har fået en autograf eller et billede, men som tidligere nævnt lukker køen 15:59. Der vil være mulighed for at børnene kan game i vores gamingområde imens de voksne eventuelt står i kø.

* Det er kun Emil der kommer


Opdateres løbende…