“Esport er bare gaming”

DGI Har lavet en flot artikel sammen om vores formands holdninger til Esport, du kan læse det nedenunder.

Har I også hørt denne forældrekommentar før? “Esport er bare gaming. Jeg vil gerne have mit barn er sammen med vennerne” 🤨

Den fordom møder Magnus Møller, formand i Espergærde eSport ofte, når han taler med forældre eller andre, der ikke kender til foreningsesport:

Jeg hører ofte fordommen om, at esport ikke er en sport. Det er ’bare’ gaming. Jeg møder tit forældre, der siger, ’jeg vil gerne have han er sammen med vennerne’. Til det siger jeg, ‘kom ned til os i klubberne. Det kommer dit barn ikke til at spille mere af, men så flytter vi barnets interesse ned i nogle sunde rammer’. Vi foreninger sørger for, at de får venskaber, får gode sociale kompetencer og gode vaner, så de ikke råber eller slår i bordet, når de taber.Og så vil jeg også gerne opfordre forældrene til, at de engagerer sig i deres barns interesse i gaming. Vi mærker, at engagement skaber trivsel og selvværd hos børnene, når de kan mærke, at forældrene faktisk interesserer sig for det, de laver.”

Se flere fordomme om esport her 👉 www.dgi.dk/esport/esport-for-alle/fordomme-om-esport
Der kan I også finde en esportsforening tæt på jer!