Espergærde eSports deltagelse i DGI Mesterskabet til Gamebox i Herning

Espergærde eSports har markeret sig som en imponerende kraft i den spændende verden af esport. Vores dygtige og dedikerede hold har netop deltaget i DGI Mesterskabet til Gamebox i Herning, hvor de har vist deres talent og konkurrenceevne inden for “League of Legends”, “CS:GO” og “Fortnite”. Med imponerende præstationer og sejre har vores spillere bekræftet, at Espergærde eSports er en force at regne med.

Fortnite-holdets triumfer

Vores Fortnite-hold, med det formidable navn ESP CPT X Slowk3y, har demonstreret deres overlegenhed i turneringen. Holdet har leveret en ekstraordinær præstation, hvilket har resulteret i en førsteplads i den samlede stilling. ESP CPT X Slowk3y har vist enestående evner og teamwork, hvilket har ført dem til sejre i alle deres kampe. Deres imponerende pointsum på 120 er et klart bevis på deres overlegenhed og engagement.

Men ESP CPT X Slowk3y er ikke de eneste, der har imponeret i Fortnite. Holdet ESP Angus X Samuel har også leveret en strålende indsats og har sikret sig en flot tredjeplads i den samlede stilling. Deres engagement og talent har været afgørende for deres imponerende pointsum på 75.

Vores andre Fortnite-hold, herunder ESP Eli X Mormor, ESP Stoy X Argva, ESP Shadow X Mabu og ESP Skydeadam X Reaper, har også gjort en bemærkelsesværdig indsats i turneringen. Deres dedikation og færdigheder har været en kilde til inspiration for hele holdet.

En stærk repræsentation

Espergærde Esport har vist, at vi er en kraft at regne med i esportverdenen. Vores hold har præsteret på et højt niveau og har vist enestående evner, taktisk intelligens og samarbejdsevner. Vi er stolte af vores spillere, der har vist, at de er i stand til at konkurrere mod de bedste hold i landet.

DGI Mesterskabet til Gamebox i Herning har givet os mulighed for at vise vores styrke og dedikation som en esportorganisation. Vi takker vores dygtige spillere, der har arbejdet hårdt for at opnå disse resultater. Deres engagement og passion er drivkraften bag vores succes.

Fremtiden ser lys ud

Med vores imponerende præstationer i DGI Mesterskabet til Gamebox i Herning har vi fået et solidt fundament at bygge videre på. Vi vil fortsætte med at styrke vores hold, forfine vores taktikker og stræbe efter endnu større triumfer i fremtiden. Espergærde Esport vil fortsætte med at være en førende kraft i dansk esport, og vi ser frem til de kommende udfordringer og muligheder.

Vi vil gerne takke vores dedikerede forældre og trænere, der har fulgt os på vores rejse. Uden jer ville vi ikke have været i stand til at opnå disse fantastiske resultater. Vi lover at fortsætte med at levere spændende og inspirerende præstationer til jer alle!

Espergærde Esport er her for at blive, og vi vil blive ved med at stræbe efter toppen af dansk esport! Se det samlede overblik her:

PLACERINGHOLDPOINT
1ESP CPT X Slowk3y120
3ESP Angus X Samuel75
8ESP Qtr1x X Mormor56
10ESP Stoy X Argva52
13ESP Shadow X Mabu47
22ESP Skydeadam X Reaper30

League of Legends

Vi er stolte af vores League of Legends-hold, Espergærde eSport LOL Talents, der har opnået en imponerende tredjeplads i DGI Mesterskabet. Holdet har vist enestående færdigheder, teamwork og dedikation gennem hele turneringen. Vores spillere, Rasmus “Reality” Petersen, Rasmus “Eru” Stokholm, Hussain “Huzmusen” Rashid, Frederik “ESP Mingus” Aagaard og Mathias Mikkel “Ipsen” Ipsen, har leveret fremragende præstationer og repræsenteret Espergærde eSport på imponerende vis. Holdet har haft kæmpe succes og fremgang siden deres dygtige coach “Masen2701” trådte til. Vi ser frem til flere succeser i fremtiden.

CSGO

Vi er utroligt stolte af vores CSGO Main-hold fra Espergærde eSport, der har leveret en fantastisk præstation i DGI Ligaens slutspil. Holdet har kæmpet sig vej gennem hård konkurrence og har opnået en imponerende 2. plads i turneringen.

Vores dygtige spillere har vist deres talent, taktiske snilde og dedikation til spillet. August Møller, også kendt som “M0VSKI“, har sammen med vores hold demonstreret en vindermentalitet og et stærkt samarbejde på banen. Sammen med Julius Sattler “TAPZII“, Emil Kuhlman “BOP“, Nikolaj Christensen “ROSEN” og Frederik Svendsen “POSEIDON” har de dannet en uovervindelig enhed anført af coach Jacob “Yacib” Andersen

Gruppespillet lå lige til højrebenet da holdet vandt 16-0, 16-1 og 16-5. Dette sikrede os en plads i slutspillet hvor vores CSGO Main-hold nåede finalen, her stod de over for det stærke hold Esport Harte. Det var en hård kamp, og selvom vi ikke nåede helt til tops, er vi stolte af den ærefulde 2. plads, som vores hold har opnået.

Vores CSGO Main-hold har bevist deres evner og konkurrenceevne i DGI Ligaen. Selvom vi ikke nåede førstepladsen i slutspillet, er vores hold stadig en kilde til stolthed og inspiration for os alle. Vi vil fortsætte med at træne hårdt og forfine vores færdigheder for at fortsætte vores succesfulde rejse og levere spændende kampe i fremtiden. Derudover kunne man kunne tydeligt hører deres glæde og engagement i hallen.

Tak til alle der var med!

Vi er utroligt stolte af vores spillere, trænere, forældre og andre der har bidraget til vores succes. Deres engagement og dedikation til esport har været drivkraften bag vores imponerende præstationer. Med vores solide resultater i DGI Mesterskabet har vi et stærkt fundament at bygge videre på. Vi vil fortsætte med at træne hårdt, forfine vores strategier og stræbe efter endnu større triumfer i fremtiden.

Espergærde eSports er her for at blive og vil fortsætte med at være en førende kraft inden for dansk esport. Det har været en succesfuld weekend!

Det var en super fed tur, hvor jeg fik muligheden for at opleve alt det en eSportsklub kan tilbyde af sammenhold, begejstring og spænding for de unge mennesker, men også for os forældre….. Sikke en succes der blev fejret, også selvom det ikke blev til pokaler og medaljer for alle. Den opbakning der er iblandt medlemmerne i klubben er virkelig en oplevelse for sig selv, og viser at eSports kan danne præcis de samme relationer imellem vores børn som f.eks. Fodbold eller Håndbold.
Forældregruppen levede sig vildt ind i spændingen og konkurrencen og vi måtte engang imellem huske hinanden på at trække vejret.

– Lasse, Far til Mathias “Reaper” Willadsen