Espergærde Esport ønsker jer alle en hjertevarm og festlig jul samt et strålende nytår!

Som året nærmer sig sin afslutning, vil vi gerne meddele, at vores sidste træning inden juleferien vil finde sted tirsdag den 19. december. Efter en velfortjent juleferie genoptager vi træningen både fysisk og online onsdag den 3. januar.

Vi håber, at I vil nyde en magisk juleferie fyldt med kærlighed, latter og nærvær sammen med jeres nærmeste. Julen er en tid, hvor vi kan trække stikket ud, slappe af og reflektere over året, der er gået.

Året 2023 har været en fantastisk rejse for Espergærde Esport, og vi vil gerne takke jer alle for jeres utrolige støtte og dedikation. Sammen har vi skabt en stærk og dynamisk esports-klub her i Espergærde, og vi er begejstrede for de bedrifter, vi har opnået sammen.

Som vi skrider ind i det nye år, ser vi frem til at fortsætte vores rejse med at udvikle klubben og vores medlemmer. Vi er overbeviste om, at 2024 vil være et år fyldt med spændende udfordringer, vækst og endnu flere uforglemmelige øjeblikke sammen.

Tak for jeres dedikation og samarbejde. Vi glæder os til at se jer alle igen i det nye år og skabe endnu flere minder sammen. Lad os sammen gøre 2024 til et år fyldt med gaming-glæde, venskaber og succes!

Rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår fra Espergærde Esport! 🎄🎉