Espergærde eSport Dominerer DM i Fortnite 2023

I weekenden tog en række hold fra Espergærde eSport til Herning for at deltage i Danmarksmesterskabet i Fortnite 2023, afholdt ved Gamebox. Resultaterne var ikke mindre end imponerende, idet vores talenter viste deres dygtighed og dominans i turneringen.

Espergærde eSport holdene gav en fremragende præstation, hvor adskillige hold landede i topplaceringerne.

Aced1s, med Asbjørn Stockholm (ACEFRAC) og Malthe Harboe (ESP MALD1S) (Som ikke spiller for os), viste en blændende indsats, der sikrede dem førstepladsen med en betagende total score på 116 point. Dette resultat cementerede deres position som de uundgåelige mestre af Fortnite i Danmark.

På andenpladsen og med en stærk repræsentation kom holdet ESP CLapzey X Rash med Oliver Agerholm Hansen (CLAPZEYFN) og Rasmus Fardan (RASH). De viste stor dygtighed og teamwork og indkasserede 81 point.

ESP Joop X QTR1X med Joachim Due Kongsbach-Bjerregaard (JOOP) og Astrid Munk (QTR1X) havde også en formidabel præstation, der tjente dem en respektabel tredjeplads med 76 point.

Her er en oversigt over alle vores holds resultater:

HoldnavnPlaceringPoint
Aced1s1116
ESP CLapzey X Rash281
ESP Joop X QTR1X376
ESP Zo0m x l0xxy467
ESP KrisK og Klonge856
ESP Stoy X Argva953
ESP CPT X Slowk3y1541
ESP Angus X Samuel1838
ESP x Sørby Mormor2036
ESP Shadow X Mabu2430
ESP Skydeadam X Reaper3219


Vi vil gerne takke vores spillere for deres utrolige indsats, og deres dedikation og passion for spillet er virkelig bemærkelsesværdig. Deres præstationer er en tydelig påmindelse om, at hårdt arbejde, træning og teamwork altid betaler sig.

En særlig tak går til de mange frivillige forældre, der rejste med holdene for at give deres støtte. Uden jeres hjælp og engagement ville disse resultater ikke have været mulige. Jeres opbakning og støtte til vores spillere er uvurderlig, og vi er utrolig taknemmelige for jeres indsats.

Vi vil også gerne takke Gamebox i Herning for at være vært for en fantastisk begivenhed. Det er disse øjeblikke af spænding og fællesskab, der virkelig fremhæver, hvad eSport handler om.

Vi ser frem til at fejre flere sejre i fremtiden, og vi er spændte på, hvad vores talenter vil opnå næste gang. Stor tak til alle de involverede, og vi ser frem til at bringe mere spænding og konkurrence i fremtidige turneringer!

Alle billeder kan findes her: Tryk her for at se billeder