CSGO Online pro afdeling

I Espergærde eSport har vi 2 dygtige hold i de bedste danske Liga’er, er du nysgerrig på hvem de er, hvilke liga’er de er med i og hvordan man kan følge dem? så læs med her!

Espergærde eSport Main har et roster af erfarne spillere, der hver især bringer deres unikke styrker til holdet. Nogle af spillerne er kendte for deres skarpe skudevner, mens andre har en fremragende evne til at læse modstanderens strategier og tænke hurtigt på deres fødder. Holdet er stærkt sammensat, og spillerne arbejder tæt sammen for at opnå succes.

Holdet er en del af Espergærde eSport, en organisation, der fokuserer på at opbygge en Esports-kultur i Espergærde og omegn

Spillerne på holdet har diverse erfaringer og kompetencer inden for spillet, hvilket har bidraget til deres fremgang og succes i ligaen. De aktive spillere på holdet inkluderer:

– August Møller (M0VSKI) –
– Julius Sattler (TAPZII) –
– Frederik Svendsen (POSEIDON) –
– Emil Kuhlmann (BOP) –
– Lasse Just (JUST) –


– Coach: Karma

Espergærde eSport main har vist stærke præstationer i ligaen, og har opnået et solidt omdømme blandt andre hold og fans. Holdet fortsætter med at arbejde hårdt for at forbedre deres spillefærdigheder og opnå endnu større succes i ligaen.

Generelt set er Espergærde eSport main et passioneret og dedikeret hold, der har en stærk vilje til at opnå deres mål inden for esports-verdenen. Holdet har en stærk sammenhold og en dedikeret fanbase, der støtter dem i deres bestræbelser.

Espergærde eSport Academy består af et hold af nye og lovende spillere, der alle har potentialet til at blive de næste store stjerner i CS:GO-verdenen. Spillerne bringer ungdommelig energi og en opfindsom tilgang til spillet, og de er ivrige efter at udfordre sig selv og forbedre deres færdigheder. Spillerne er også nye i Espergærde eSport da de kom til i December 2022, så byd dem velkommen:

– Kristoffer Lund-Nielsen (Kris1chili) –
– Sammey Samuelsenr (Sammeyy) –
– Mathias Hald Birkholm (noname) –
– Jon Øland Laursen (BOT Jon) –
– Emil Jørgensen (SuperCamper) –


– Coach: Boke

Fans kan følge med i kampene mellem Espergærde eSport Main og Espergærde eSport Academy på Twitch-kanalen Twitch.tv/espesport. Her vil de kunne se holdene dyste om sejren i realtid, og få en fornemmelse for den intense stemning på slagmarken. Statistikkerne kan følges på https://liga.dust2.dk/, hvor fans kan holde sig opdateret med holdenes placeringer og præstationer i løbet af sæsonen, når Esportligaen starter igen vil man også kunne finde Espergærde eSport Main der, og naturligvis opleve dem til DM i Esport, som de er kvalificeret til.

Så grib chancen for at støtte de lokale hold og opleve nogle af Danmarks bedste CS:GO-spillere i aktion!